Wall art fashion show

Toni Hamler je idejni vodja največje modne ravije iz tapet v svetovnem merilu – WALL ART FASHION SHOW. Tapetne kolekcije oblačil smo izdelali iz tapet znanih oblikovalcev Versace, Roberto Cavalli, Armani, Fazowski in posebno za ta namen razvitih stenskih in površinskih tehnik apliciranih na nevtralne tapete “fleece wallpaper”.

Foto: Vesmin Kajtazović, DELO

Z modno revijo smo na Ptuj ponovno pripeljali obilo glamurja. Dogodek se je odvijal v pod oboki prenovljenega dominikanskega samostana, kjer so Slovenske lepotice, ki so se najbolj vidno odrezale na slovenskih tekmovanjih za miss Slovenije, bile odete v čudovite kreacije prestižnih tapet. V modni reviji so sodelovale: Daša Podržaj, Suzana Višnič, Suzane Demir, Marisa Višnič, Katja Vrbnjak, Inja Zalta, Laura Škvorc, Sara Zemljič, Anja Zamida, Maja Gotič in Patricija Peklara. Voditeljica modne recije je bila Jerneja Podbevšek Zhembrovsky.

Glasbena spremljava modne revije.

Z modno revijo smo se odločili izstopiti iz okvirjev svojega dela in pokazati, da so lahko tapete še kaj več kot dodatek v domu. In rodila se je ideja o modni reviji, kjer bi manekenke nosile kreacije iz dekorativnih tapet. Vajene različnih modnih izzivov, so bile lepotice nad kreacijami pozitivno presenečene. Občinstvo smo navdušili z idejo, kako domiselni smo pravzaprav lahko, če v neki stvari vidimo več kot le tisto, kar v osnovi predstavlja. Tako smo inovativno zamisel prenesli v Dominikanski samostan, kjer so se kreacije prav stopile s stenami in z oboki.

Otvoritev prodajnega salona tapet HAMLER na Ptuju, z modnimi kreacijami iz tapet.


Klip iz fashion show. Kamera: Stanislav Zebec