“Wall art” fashion show

Toni Hamler je idejni vodja največje modne ravije iz tapet v svetovnem merilu – WALL ART FASHION SHOW. Tapetne kolekcije oblačil smo izdelali iz tapet znanih oblikovalcev Versace, Roberto Cavalli, Armani, Fazowski in posebno za ta namen razvitih stenskih in površinskih tehnik apliciranih na nevtralne tapete “fleece wallpaper”.

Foto: Vesmin Kajtazović, DELO

Z modno revijo smo se odločili izstopiti iz okvirjev svojega dela in pokazati, da so lahko tapete še kaj več kot dodatek v domu. In rodila se je ideja o modni reviji, kjer bi manekenke nosile kreacije iz dekorativnih tapet. Vajene različnih modnih izzivov, so bile lepotice nad kreacijami pozitivno presenečene. Občinstvo smo navdušili z idejo, kako domiselni smo pravzaprav lahko, če v neki stvari vidimo več kot le tisto, kar v osnovi predstavlja.

Posebne obleke iz unikatnih stenskih tapet in v njih oblečene naše fnalistke. 

Tako smo inovativno zamisel prenesli tudi v Dominikanski samostan na Ptuju, kjer so se kreacije prav stopile s stenami in z oboki. Prav tako s kreacijami sodelujemo pri številnih modnih projektih doma in v tujini.

World TOP MODEL Slovenija

Edinstveni način izdelave oblek na svetu iz tapet z kristali, bleščicami in stekla je kreacija čistega glamourja za našo zmagovalko. (več…)


Lifestyle & Racing Night

Ptujčan, Toni Hamler vrhunski mojster dekorative, akademski slikar, restavrator ter umetnik dekoracije v arhitekturi velja za prestižnega mojstra oblikovanja in izdelave interierja doma in v tujini.

(več..)


Znane manekenke odete v tapetne kreacije Tonija Hamlerja

Na dan žena smo na Ptuju priredili mednarodno modno revijo Wall art fashion show.

(več…)


Otvoritev

Prodajnega salona tapet HAMLER na Ptuju.