Toni Hamler blestel v Monaku

Ptujčan, Toni Hamler vrhunski mojster dekorative, akademski slikar, restavrator ter umetnik dekoracije v arhitekturi velja za prestižnega mojstra oblikovanja in izdelave interierja doma in v tujini.

Toni je s svojim umetniškim delom sodeloval na tematskem dogodku Lifestyle & Racing Night, ki se je odvijal v Monaku v najprestižnejšem času, ko poteka v Monte Carlu tradicionalna dirka formule 1. Med zbrano svetovno elito, med katerimi so bili navzoči gospod Pierre Gasly, nekdanji voznik formule 1, umetniki svetovnega kova Valerie Durand, Francesco Neo, Stephan Geiser, Serge Dumont, Denis Klatt in mnogimi drugimi je na glamuroznem dogodku v spomin obeležitve prve dirke formule 1 po slovitih ulicah Monaka, s svojo veličastno umetnino, ki jo je razstavil v okviru prestižnega dogodka Circle of beautiful people, navdušil navzoče.

Circle of beautiful people je dobrodelna organizacija pod osebnim pokroviteljstvom Princese Stephanie Monaške. Presunil je s portretom Monaške princese Stephanie. Pri čemer gre za 2,00 x 2,40 m velik in 80 kg težak unikat izdelan povsem ročno. Za izdelavo tega portreta princese je Hamler razvil povsem nove površinske materiale in svojstveno tehniko. Potrtet je zaključen z dih jemajočo oblikovano kristalno stekleno oblogo, ki ob pronicanju svetlobe veličastno odseva.

Hamler je zbrane goste navdušil tudi s svojimi unikatnimi kreacijami večernih toalet, prav tako pa so goste očarale z zlatom dekorirane steklenice šampanjca z jedilnim zlatom za posebne trenutke.

Da se je s tem odprla kopica novih izzivov za Tonija Hamlerja je povsem normalno. Njegovo vrhunskost in unikatnost so prepoznali, zato, ga v naslednjih mesecih snubijo za poslovna sodelovanja v Tokyo, Dubaj, Las Vegas, Paris in Arabske Emirate.

Toni je pa po srcu preprost, pravi Ptujčan. Nikoli se ne zadovolji pri svojem ustvarjanju. S svojo kreativnostjo in inovativnostjo premika meje že videnega pri svojih umetninah kakor tudi pri materialih in tehnikah, ki jih ob tem na novo razvija.

%d bloggers like this: