Umetniško steklo

Vaš prostor lahko z obdelanim in umetniško dekoriranim steklom dobi moderen, enkraten videz. Za občutek še večjega razkošja lahko strop preoblikujemo v imitacijo diamantov in z učinki posebne umetne svetlobe dosežemo videz čudovitega, razkošnega ambienta.

  • Peskano steklo

Pomislite na tiste čudovite okraske, s katerimi so umetniki včasih okraševali steklo. V nas prebudijo spomin na preteklost in hrepenenje po starem. Z dekorativnim peskanjem lahko okrasimo vhodna vrata hotela ali restavracije, lahko olepšamo steklo na vratih ali oknu, z umetelnimi okraski lahko popolnoma spremenimo podobo vašega pohištva.

  • Umetniško steklo v prostoru

Predstavljajte si steklen strop ali steklena tla. Pomislite na čudovito dekorativno steklo za ogledalo, stebre ali posamezne elemente vašega prostora. Na voljo imamo različne oblike stekla, okroglo, kockasto ali Swarovski steklo.

  • Unikatna kolekcija Led pohištvo

Vam je všeč moderni, ustvarjalni design? Za vas imamo presenečenje! Vaš prostor lahko postane ambient ledu! Ogledala, luči, stene, mize in stebri so obdani s posebnimi ploskvami, ki imitirajo led in zmrzal. Predstavljajte si navdušene stranke, ki bodo uživale ledeni ambient in ob tem še vedno čutile vso toplino prostora.


Umetniške poslikave / Restavriranje / Pozlatitev, posrebritev / Učinek kovinskega / Imitacije / Umetniško steklo / Obdelava površine / Štukaterstvo / Mozaik / Tapete in preproge / Izdelava dekorativnih načrtov

  • Štukaterstvo
    Štukaterstvo