Umetniške poslikave

Polepšajte videz stene, stropa ali katerekoli druge površine z izjemnimi poslikavami, iluzijskimi učinki ali čutnimi uprizoritvami. Poslikava lahko pripoveduje zgodbo, lahko vas omamlja z barvami in motivi, v vas lahko prebuja nostalgijo, hrepenenje, nežnost ali dramo. Vsekakor vas ne pušča ravnodušne. Kaj, če bi svoj strop poslikali z motivi, ki se vas vedno znova dotikajo?

  • Iluzijsko slikanje

Predstavljajte si steno in na njej naslikan balkon s pogledom na čudovito pokrajino, ki ustvari iluzijo pravega balkona in resnične narave. Trompe l’oeil slikanje je enkratna rešitev za vaš dom, wellness ali bazen! Lahko izberete iluzijsko slikana okna, vrata, celo preproge. Ustvarimo iluzijo marmornatih tal z reliefi, ob vsem tem pa uporabljamo stare in preizkušene načine poslikave.

  • Fresco in Secco slikanje

Nudimo slikanje fresk na moker ali suh omet. Način dela in sama tehnika se med seboj razlikujeta, končni učinek pa je enak. Cerkve, gala dvorane, posebni prostori v hotelih, palače, gradovi … naše freske krasijo različne objekte in prostore. Privoščite si nekaj lepega.

  • Unikatne umetniške slike

Razmišljate o posebni sliki, ki bi jo želeli obesiti na steno vaše dnevne sobe, pisarne, restavracije ali hotela? Akademski slikarji za vas ustvarimo sliko po vaši meri. Če motiva in stila še niste izbrali, vam pri tem lahko pomagamo.

  • Unikatne umetniške poslikave sten

Primer reliefne poslikave bazenskega prostora v kamen imitaciji.

  • Fresco Master System

Freskografija je posebna tehnika, s katero iz originalnih slik preko računalniške obdelave in tiska dosežemo učinek pravih fresk. Takšne poslikave so lahko tudi štirikrat cenejše od originalnih fresk, čeprav je učinek praktično enak. V eni sami uri vam na računalniku izdelamo unikatno izdelavo designa. Lahko jo natisnemo in nanesemo na zelo robustno platno, kar je nadvse primerno za bazene, tuše, kopalnice in druge prostore.

  • Poslikava v akrilni tehniki
  • Slikanje ornamenta

Svet ornamentov z bogato zgodovino in prefinjenim občutkom mešanih kultur v vašem stanovanju ustvari neminljiv koncept, ki izstopa v vseh pogledih.


Umetniške poslikave / Restavriranje / Pozlatitev, posrebritev / Učinek kovinskega / Imitacije / Umetniško steklo / Obdelava površine / Štukaterstvo / Mozaik / Tapete in preproge / Izdelava dekorativnih načrtov

  • Štukaterstvo
    Štukaterstvo