Štukaterstvo

Okrasne štukature vas lahko popeljejo v moderno dobo, gotiko ali obdobje baroka, v čas razkošja, kjer je vsaka najmanjša podrobnost sad premišljene, skrbne in natančne obdelave.

  • Individualne štukature

Mojstri štukature v Arhitekt Dekor podjetju lahko preobrazimo vašo fasado ali notranje prostore, tudi najmanjše detajle, iz mrkega in hladnega v živ, razkošen in bogat ambient, ki pušča močan vtis klasičnega, zgodovinskega ali modernega. Z uporabo posebnih svetlobnih učinkov dosežemo osupljivo podobo ambienta!

  • Unikatni reliefi

Izdelujemo unikatne reliefe iz alabastra in modernih robustnih materialov. Posebni učinki in 3 D oblike se izjemno dobro obnesejo v opremljanju notranjosti. Vsak naš izdelek je unikat, pri izdelavi pa se poslužujemo najrazličnejših tehnik in stilov.

  • Stenski relief

Razmišljate o tem, da bi vaš vrt,  dnevno sobo ali preddverje obogatili z reliefom? Po naročilu izdelujemo reliefe in pri tem sledimo vašim željam in potrebam.

  • Dekorativni artikli

Navdušili vas bomo z bogato ponudbo unikatno izdelanih dekorativnih izdelkov kot so okvirji, reliefi, ogledala inp., ki bodo v Vašem domu našli pravi prostor. Izbirate lahko med čistimi minimalističnimi linijami ali starim rustikalnim videzom. Lepi dekorativni elementi za vsakogar.


Umetniške poslikave / Restavriranje / Pozlatitev, posrebritev / Učinek kovinskega / Imitacije / Umetniško steklo / Obdelava površine / Štukaterstvo / Mozaik / Tapete in preproge / Izdelava dekorativnih načrtov

  • Štukaterstvo
    Štukaterstvo