Imitacije

Z imitacijo lesa lahko spremenite mrzel železni okvir vrat v topel videz lesa. Imitacija marmorja lahko nadomesti neprivlačne površine plastike ali obrabljenega lesa. Imitacija granita lahko polepša kopalnico, jakuzzi ali pohištvo. Videz kamna pa lahko preobrazi vašo vinsko klet, hodnike, in to v tridimenzionalni obliki. Barva lesa, lesk marmorja, moč granita in unikatnost kamna bodo na vaše stranke, prijatelje in znance vedno naredili močan vtis domačnosti in razkošja.

  • Marmor imitacija

Marmor imitacija neprivlačni površini iz umetne mase ali obrabljenemu lesu vdihne novo življenje. Marmornato stopnišče ali omara z imitacijo marmorja  – razlike s prostim očesom ni mogoče opaziti. Podarite svoji površini občutek udobja in luksuza.

  • Štuk marmor – Scagliola

Proizvodnja marmornatih površin. Površine so videti enake kot pravi marmor. Lahko se uporablja za stebre, stene, oltarje in pohištvo.

  • Granit imitacija

Granit lahko polepša Vašo kopalnico, jacuzzi, kuhinjski del. Na voljo imate neomejene vrste granita neomejenih barvnih palet.

  • Les imitacija

Z imitiranjem lesa lahko spremenimo mrzel železni okvir v topel videz lesa.  Plastična površina daje poseben videz, kot da bi bila lesena. Si želite, da bi stene Vaše vinske kleti dajale videz lesa? Z veseljem vam svetujemo.

  • Kamen imitacija

Z uporabo kamen imitacije in iluzijskega slikanja kamna lahko predmeti, ornamenti, štukaturni profili dajejo neomejene možnosti dekoracije v notranjosti in zunanjosti arhitekture.

  • 3-D kamen

Z izdelavo 3-D imitacije kamna lahko dosežemo videz originalnega kamna, vsak kvadratni meter izgleda unikaten. Prilagojen je vašim željam, oblikovan in obarvan ročno. Naj edinstvenost kamna na vašem kaminu, stenski površini ali vinski kleti očara vaše stranke in prijatelje.


Umetniške poslikave / Restavriranje / Pozlatitev, posrebritev / Učinek kovinskega / Imitacije / Umetniško steklo / Obdelava površine / Štukaterstvo / Mozaik / Tapete in preproge / Izdelava dekorativnih načrtov

  • Štukaterstvo
    Štukaterstvo