Sodelovanje stroke s srednjo trgovsko šolo maribor

S Srednjo trgovsko šolo Maribor je tokrat ponovno sodeloval tudi ​Toni Hamler, vrhunski mojster dekorative, akademski slikar, restavrator ter umetnik dekoracije v arhitekturi, ki je svoje znanje dopolnjeval in nadgrajeval na številnih zasebnih umetnostnih šolah po Evropi.

Toni Hamler velja za prestižnega mojstra dizajna in izdelave interierja doma in v tujini. S svojo ustvarjalnostjo in inovativnostjo premika meje tako pri materialih kot tudi pri tehnikah, ki jih ves čas razvija. Med njegove zahtevnejše projekte sodijo bogate štukature konferenčnih sob v Kijevu, dela v rezidencah, vilah ter v letalski, ladijski in avtomobilski industriji. Za podjetja BMW, Porsche in druga podjetja je razvil dekorativni program ter izvajal različne mednarodne projekte, ki so zahtevali vrhunska znanja s področja slikarstva, restavratorstva, štukaturnih del, dekoraterstva in slikopleskarstva.

V prodajno-razstavnem salonu Hamler na Ptuju ponuja največjo ponudbo tapet v Sloveniji. Prav tako lahko pri njem naročite najrazličnejše stenske tehnike, kot so beton in rja, štukature, stenske poslikave in pozlatitve ali izberete različne stile dekoracije, s katerimi boste ustvarili poseben ambient.

S svojim umetniškim delom je Toni Hamler v letošnjem poletju navdušil tudi na tematskem dogodku Lifestyle & Racing Night, ki se je odvijal v Monaku v najprestižnejšem času, ko v Monte Carlu poteka tradicionalna dirka formule 1. Na dobrodelni dražbi organizacije Circle of beautiful people, pod osebnim pokroviteljstvom princese Stephanie Monaške, je navdušil s svojo kar 80 kilogramov težko umetnino.

Prispevek je objavljen na spletni strani: https://trgovska.si/toni-hamler/.

  • Fotografije: Srednja trgovska šola Celje
  • Besedilo: Srednja trgovska šola Celje

%d