Ptujčan Toni navdušil monaško princeso

Vir: Slovenske Novice, DELO

S svojo umetnino je navdušil v Monaku na dirki formule 1. Portret princese Stephanie tehta neverjetnih 80 kilogramov.

Ptujčan ​Toni Hamler, vrhunski mojster dekorative, akademski slikar, restavrator ter umetnik dekoracije v arhitekturi, velja za prestižnega mojstra oblikovanja in izdelave interierja doma in v tujini. S svojim umetniškim delom je navdušil tudi na tematskem dogodku Lifestyle&Racing Night, ki se je odvijal v Monaku v najprestižnejšem času, ko v Monte Carlu poteka tradicionalna dirka formule 1.

Med zbrano svetovno elito, med katero so bili gospod Pierre Gasly, nekdanji voznik formule 1, umetniki svetovnega kova Valerie DurandFrancesco NeoStephan GeiserSerge DumontDenis Klatt in mnogi drugi, je v spomin na prvo dirko formule 1 po slovitih ulicah Monaka s svojo veličastno umetnino, ki jo je razstavil v sklopu prestižnega dogodka Circle of beautiful people, navdušil navzoče.

Circle of beautiful people je dobrodelna organizacija pod osebnim pokroviteljstvom princese Stephanie Monaške, ki jo je Hamler upodobil na ogromnem platnu, umetnina pa je težka neverjetnih 80 kilogramov. Za izdelavo unikatnega portreta je Ptujčan razvil povsem nove površinske materiale in svojstveno tehniko, portret pa je sklenil z dih jemajočo kristalno stekleno oblogo, ki na svetlobi veličastno odseva. Goste je navdušil tudi s posebnimi kreacijami večernih toalet, prav tako so pohvalili z zlatom okrašene steklenice šampanjca.

Toni ni predstavil zgolj portreta, temveč tudi večerne kreacije.

S tem dogodkom si je Hamler odprl nove poslovne poti in pred njim so vznemirljivi izzivi. Prav nič nenavadnega ni, da ga zaradi njegove svojevrstne umetniške žilice snubijo v Tokiu, Dubaju, Las Vegasu, Parizu in Združenih arabskih emiratih.

Snubijo ga v Tokiu, Dubaju, Las Vegasu, Parizu in Združenih arabskih emiratih.

Toni zase pravi, da je po srcu preprost in pravi Ptujčan, ki pa pri ustvarjanju nikoli ni zadovoljen z malim. S svojo ustvarjalnostjo in inovativnostjo premika meje tako pri materialih kot tehnikah, ki jih ves čas razvija.

%d