Prodajni salon

Naš prodajni salon se nahaja na Ptuju, v stavbi OBI, Puhova ulica 21, 2250 Ptuj. V prodajnem salonu je na voljo preko 40.000 različnih tapet. Nudimo vam strokovno svetovanje pri nakupu. Na Ptuju nam prostor in nenazadnje moje znanje dopuščata, da smo bolj sproščeni, da se igramo. Tako bom prostor, kjer je že prodajno-razstavni salon, z dekorjem postopoma spremenil v pravi doživljajski park, ki ga dovoljuje steampunk.

Največja izbira dekoracije in tapet za vaš dom na enem mestu

Ali iščete; pridih domačnosti in topline z imitacijo lesa, popestritev vinske kleti z imitacijo unikatnega kamna, moč granita za razkošno kopalnico, peskano steklo vhodnih vrat za pridih po starih časih, popestritev prostora z njegovo zgodbo v sliki, osebnost ambienta v toplem tropskem pridihu ali morda čuten kip za popestritev praznega hodnika znancev?

Retro tapete, starinske tapete, cvetlični potiski, živalski vzorci, drzne barve, 3D tapete … V ponudbi salona Hamler boste zagotovo našli takšno tapeto, ki bo ustrezala vašim željam. Poskrbimo tudi za strokovno polaganje tapet iz vseh kotičkov sveta.


Pri nas lahko naročite tudi najrazličnejše stenske tehnike, štukaterstvo, stenske poslikave in pozlatitve ter izberete različne stile dekoracije, s katerimi boste ustvarili poseben ambient.

Vaše želje nam lahko v naprej sporočite preko obrazca.

Redno spremljamo ponudbo novih dizajnov tapet 🌞, posebno iz Anglije, Francije in Nemčije. Z popusti⭐️ vas z veseljem presenetimo. Posebna ponudba obstojnih in robustnih materialov motivi za vsak okus. Rezultat je veliko let brez barvanja sten.


Nova dekoracija izložbe “HAMLER” fashion for walls

Utrinki iz otvoritve salona tapet na Ptuju

Strokovno svetovanje v prodajnem salonu na Ptuju, kjer vas pričakajumeo z prijaznim osebjem in hitrimi storitvami.

HAMLER, FASHION FOR WALLS, d.o.o.

Puhova ulica 21, 2250 Ptuj / 05 90 29 293 / info@hamler-tapete.si