Od ideje do ambienta v 3. korakih

Uporabljamo tehnike starih mojstrov, da ustvarimo ambient z lastnim obrazom in lastnim značajem, pa naj gre za stanovanje, hišo, hotel, wellness center, gostinski objekt, palačo, grad ali katerokoli drugi objekt. Ustvarjamo vaš edinstven slog.

1.

Pomagamo z idejami in nasveti …

Skupaj lahko ustvarimo idejo za ambient, ki bi najbolj ustrezala vašim željam in zahtevam. 32 letne izkušnje z delom po vsej Evropi v sodelovanju z znanimi umetniki nam omogočajo, da vam podamo nasvet o najprimernejšem slogu in tehniki, ki se uporabljata za pravi učinek dekoracije.

2.

Izdelamo model…

Ko že imamo idejo, o njej razpravljamo in izdelujemo tehnično zasnovo. S pomočjo risalne deske in skic ustvarjamo vizualno podobo končnega oblikovanja ambienta. Uporaba tehnike je odvisna od območja, končna cena pa je odvisna od vaše finančne sposobnosti.

3.

… In izvedemo…

Izvajamo celoten projekt, od začetka do konca. Naše prednosti so oblikovanje, uporaba naravnih materialov in uporaba dekorativnih tehnik (od umetniških do najsodobnejših), ki jih lahko dosežejo le vrhunski in izkušeni umetniki. Sodelujemo s svetovno znanimi oblikovalci in arhitekti, ki ustvarjajo trende na področju umetnosti in arhitekturne dekoracije.

Vzdušje bo oživelo pred vašimi očmi, osvobodilo dih in lahko za vedno spremenilo vaš življenjski slog.